Tenis: Thiem i-a propus Serenei Williams un meci de dublu mixt după incidentul de la Roland Garros
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Tenismanul austriac Dominic Thiem a evocat marţi posibilitatea de a juca un meci de dublu mixt cu Serena Williams după incidentul ce i-a opus la Roland Garros, scrie AFP.

Pe 1 iunie, când era în plină conferinţă de presă după victoria sa în şaisprezecimi de finală, Thiem a fost forţat de organizatorii turneului să-i cedeze locul vedetei americane, ce fusese învinsă în turul 3 pentru ultima oară în ultimii cinci ani. Austriacul şi-a exprimat iritarea, estimând că acest capriciu reflectă 'personalitatea rea' a jucătoarei cu 23 de titluri de Mare Şlem. În faţa indignării produse de aceste afirmaţii, el a asigurat ulterior că a 'uitat' incidentul.

Ambiguu, el a indicat marţi că în semn de împăcare vrea să dispute un meci de dublu cu americanca, mai în vârstă ca el cu 12 ani. 'Ca răscumpărare, mi-ar plăcea mult să joc un meci de dublu mixt cu Serena la Wimbledon sau  New York', a declarat el într-o conferinţă de presă la Viena. Cel mai tânăr jucător din top 4 mondial, Thiem, 25 de ani, a atins pentru al doilea an consecutiv finala de la Roland Garros. La fel ca 2018, el s-a înclinat în faţa spaniolului Rafael Nadal (6-3, 5-7, 6-1, 6-1), informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel