Data publicării:

Tenis: Raluca Olaru, învinsă la dublu feminin şi dublu mixt, la US Open

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Sport
WhatsApp
Jucătoarea română de tenis Raluca Olaru a pierdut ambele meciuri susţinute duminică la turneul US Open, ultimul de Mare Şlem al anului, atât la dublu feminin, cât şi la dublu mixt. 

Olaru şi chinezoaica Zhaoxuan Yang au fost întrecute cu 6-3, 6-4 de cuplul Liudmila Kicenok (Ucraina)/Jelena Ostapenko (Letonia), cap de serie numărul 14, după o oră şi 19 minute. Olaru şi Yang au comis 7 duble greşeli în acest meci, în care au încheiat cu procentaje mici ambele servicii. Cele două vor primi 30.000 de dolari şi 130 de puncte WTA la dublu.

La dublu mixt, Olaru şi croatul Franko Skugor au fost întrecuţi fără drept de apel de cuplul Latisha Chan (Taiwan)/Ivan Dodig (Croaţia), cu 6-1, 6-1, după doar 53 de minute, în care nu au reuşit niciun break, ratând trei oportunităţi. Olaru şi Skugor s-au ales cu un cec de 11.400 dolari. La dublu masculin, perechea alcătuită din românul Marius Copil şi australianul Nick Kyrgios nu s-a prezentat la meciul din turul al doilea cu austriecii Oliver Marach/Jurgen Melzer, capi de serie numărul 16, după ce jucătorul de la Antipozi a fost eliminat la simplu. Copil şi Kyrgios s-au ales cu un cec de 30.000 de dolari şi 90 de puncte ATP la dublu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel