Tehnicianul Mircea Rednic, din nou la spital
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: Captură video YouTube@UTA Arad
FOTO: Captură video YouTube@UTA Arad
Tehnicianul Mircea Rednic a suferit, în august, un infarct.

Mircea Rednic, antrenorul echipei de fotbal UTA Arad, a ajuns din nou la spital, la numai șase luni de când a suferit de infarct, scrie Arad Obiectiv.

Potrivit sursei menționate, astăzi, după orele amiezii, tehnicianul de 61 de ani ar fi acuzat stări de amețeală, astfel că ar fi ajuns la UPU din cadrul Spitalului Județean Arad, unde i se fac mai multe investigații, însă nu este clar dacă problemele acuzate de Mircea Rednic au legătură sau nu cu cele cardiace din august 2023, când a fost supus unei intervenții de montare a unui stent.

În aprilie 2022, Mircea Rednic a fost operat de coxartroză, o afecțiune care se manifestă prin degradarea articulație șoldului.

”Astăzi îi urez Paște fericit domnului Mircea Rednic, care tocmai s-a externat după operația de coxartroză efectuată luni și va putea petrece sărbătorile în familie!

Intervenția a fost efectuată printr-o metodă minim invazivă, ceea ce presupune o incizie mică, dureri minime și o recuperare rapidă.

Urmează o perioadă de aproximativ o lună în care va merge cu ajutorul cârjelor și va face exerciții de kinetoterapie, dar starea de spirit este deja la cote înalte”, a transmis, la acel moment, Dr. Robert Apostolescu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Ion Ţiriac o apără pe Simona Halep în scandalul dopajului: Proba ei de sânge în România a fost maltratată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel