Taylor Swift, plecare în grabă după ultimul concert din Tokyo, pentru a-și susține iubitul la Super Bowl
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Avionul artistei Taylor Swift a aterizat sâmbătă la Los Angeles, la scurt timp după încheierea spectacolului său din Tokyo, alimentând speculațiile că superstarul pop ar putea fi prezent la Super Bowl din Las Vegas, duminică, pentru a-și susține iubitul, Travis Kelce, fundașul echipei Kansas City Chiefs.

Se pare că Swift a reușit să se întoarcă în Statele Unite la timp pentru meciul de Super Bowl, după ce a încheiat etapa din Japonia a turneului său "The Eras Tour" cu un concert sold-out la Tokyo. Datorită fusului orar, ea are posibilitatea să asiste la evenimentul sportiv.

Planurile indică faptul că cântăreața "Anti-Hero" se va îndrepta către Las Vegas duminică, unde Super Bowl începe la ora 15:30, conform fusului orar local (23:30 GMT - 01:30 - ora României).

Cu toate acestea, prezența ei la Super Bowl ar putea fi de scurtă durată, având în vedere că artista se îndreaptă spre Australia pentru șapte concerte sold-out, începând cu Melbourne, pe 16 februarie.

Taylor Swift a devenit o figură obișnuită la meciurile echipei Kansas City Chiefs de când a început să se întâlnească cu Travis Kelce anul trecut, contribuind la creșterea audiențelor deja impresionante ale NFL.

În plus, la sfârșitul săptămânii trecute, Swift a adăugat un alt premiu Grammy în colecția sa, câștigând pentru a patra oară premiul pentru Albumul Anului.

Campioana în exercițiu, echipa Kansas City Chiefs, se va confrunta cu San Francisco 49ers în cea de-a 58-a ediție a meciului pentru titlul din NFL, care va avea loc pe Allegiant Stadium din Las Vegas. Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă Taylor Swift va susține echipa iubitului său într-unul dintre cele mai anticipate evenimente sportive ale anului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel