Tătaru: Niciodată, niciun român nu a fost luat de pe stradă pentru un simplu strănut
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a făcut noi declarații în contextul pandemiei.  

„Rămânem pe acelaşi trend de creştere uşoară după măsurile de relaxare, suntem în perioada estivală, suntem în perioada de vacanţe, există aglomerări umane şi atunci există şi transmitere”, a declarat Nelu Tătaru, duminică, la Digi 24.

Ministrul Sănătății a menţionat că niciun român nu a fost luat de pe stradă pentru un simplu strănut. „Niciodată, niciun român nu a fost luat de pe stradă pentru un simplu strănut, cel puțin din partea corpului medical. Acel pacient s-a prezentat la medicul de familie sau la o unitate medicală, unde a fost evaluat, testat, și s-a decis patologia”, a spus Nelu Tătaru. 

„Dacă cineva sau o anumită idee nu se împrăștia în mod agresiv în spațiul public chiar de factori politici, ar fi trebuit ca la acest moment să fim la baza pantei ascendente și să nu trecem prin a două cocoașă a valului pandemic. Este un moment în care toată lumea ar trebui să depună toate eforturile tocmai pentru ca acest moment să meargă spre finalul lui și să nu mai repetăm momentul de acum patru săptămâni, când, crezând că s-a terminat, am început să bagatelizăm tot ce a fost până acum, toate lunile în care am stat în casă, toți pacienții care au decedat, toate familiile care suferă și nu în ultimul rând cadrele medicale din primul front”, a adăugat acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel