Tatăl unui nou star apărut la EURO 2024 spune că fiul său este cel mai bun din toate timpurile - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto Agerpres
Foto Agerpres
Tatăl unui nou star apărut la EURO 2024 a lăsat cumpătarea deoparte. Spune că fiul său este cel mai bun din toate timpurile.

Tatăl starului naţionalei Spaniei, dar și al echipei FC Barcelona Lamine Yamal, Mounir Nasraoui, a spus joi faptul că ştia că fiul său "va fi o vedetă" încă de când s-a născut.

"Ştiam despre fiul meu de când s-a născut că va fi o vedetă. Cine este tată ştie asta şi orice tată îşi doreşte ca fiul său să fie cel mai bun", a spus acesta într-o declaraţie acordată presei catalane, transmite Agerpres, care citează EFE.

"Cel mai bun din toate timpurile, nu numai în fotbal, ci şi în dragoste, şi ca persoană"

 

Nasraoui a evidențiat că Lamine este "euforic", după calificarea Spaniei în finala EURO 2024, acolo unde va înfrunta Anglia.

"Vrea să fie cel mai tânăr jucător care a câştigat un Campionat European", a zis tatăl lui Yamal, care a adăugat faptul că fiul său este "cel mai bun fotbalist din toate timpurile, nu numai în fotbal, ci şi în dragoste, şi ca persoană. Este un copil şi are o binecuvântare de la Dumnezeu, care este foarte importantă şi trebuie pusă în valoare".

Youtube video image

Tatăl lui Yamal va zbura în Germania pentru a vedea mara finală de la EURO 2024, Spania - Anglia

Nasraoui, care va zbura sâmbătă în Germania, cu scopul de a vedea finala de duminică împotriva Angliei, a zis faptul că trăieşte succesele fiului său, dar şi ale echipei naţionale "cu fericire şi bucurie" și este "mândru de toţi jucătorii. Sper că ei vor câştiga trofeul şi să devenim campioni". Tatăl lui Lamine Yamal a lăudat cartierul în care locuieşte şi pe care fiul său l-a popularizat, denumit Rocafonda. "Acest cartier este cel mai bun din lume şi din Spania, pentru că toţi suntem egali şi ne iubim. Ole Rocafonda 304, o referinţă pentru toată lumea", a zis Mounir Nasraoui.

"Geniu", "semizeu", "fabulos"

"Geniu", "semizeu", "fabulos". Așa descrie presa internaționlă fenomenul spaniol Lamine Yamal, omul partidei cu Franţa din semifinalele EURO 2024. Lamal a devenit cel mai tânăr fotbalist care înscrie la un turneu major, la vârsta de 16 ani şi 362 de zile. Pe primele pagini ale mai multor ziare şi site-uri apar imagini cu golul lui Yamal.

"Lamine final", titrează publicația catalană Mundo Deportivo, care salută în paginile sale apariţia "brutală" a jucătorului de la FC Barcelona "în momentul în care Spania avea nevoie de el". Cotidianul Marca discută despre "un gol pentru eternitate" şi o fotografie "de pus în ramă".

"Lamine Yamal face lucruri ilegale. Băiatul are doar 16 ani"

Ziarul britanic The Times merge şi mai departe și scrie faptul că "geniul luminos al lui Yamal duce Spania în finală, a sosit următorul semizeu" al fotbalului. De asemenea, Rio Ferdinand, care a scris, pe reţeaua X: "Lamine Yamal face lucruri ilegale. Băiatul are doar 16 ani". Lamine Yamal, care va împlini sâmbătă 17 ani, deja visează un cadou minunat, respectiv o victorie în finala de duminică, contra Angliei.

"I-am spus deja mamei să nu îmi ofere nimic de ziua mea, să fiu în finală şi să câştig ar fi ceva extraordinar", a declarat Lamine Yamal, care va doborî un alt record. Va deveni cel mai tânăr fotbalist care a jucat într-o finală de Campionat European.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel