Tatăl a patru copii, mort de cancer, a ars şi s-a făcut scrum în sicriu, la Mureș
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de Pexels de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Pexels de la Pixabay
Trupul neînsuflețit al un bărbat mort de cancer, tatăl a patru copii, a ars și s-a făcut scrum în sicriu, în urma unui incendiu.

Un incendiu a cuprins, miercuri dimineață, anexa unei gospodării din localitatea Adămuș, județul Mureș. Detașamentul de Pompieri Târnăveni a fost solicitat să intervină la fața locului.

ISU a transmis că, în momentul în care pompierii au ajuns, ardea în totalitate o anexă gospodărească de aproximativ 16 mp. Acolo, se afla și un sicriu.

Persoana din sicriu era un bărbat, tată a patru copii, care decedase ieri. 

Bărbatul răpus de cancer a muncit în străinătate

Potrivit localnicilor, citați de Observator, bărbatul de 43 de ani a fost o perioadă îndelungată la muncă, în străinătate.

Bărbatul a ales calea străinătății sperând că le va oferi copiilor săi o viață mai bune. Din păcate, a fost răpus de cancer la plămâni, iar rudele i-au depus sicriul într-o anexa a casei, pentru priveghi, urmând a fi înmormântat.

Anexa a luat foc de la o lumânare 

Între timp însă, anexa a luat foc de la o lumânare, iar sicriul cu trupul bărbatului s-a făcut scrum.

Ieri a ars un adăpost pentru animale

Un incendiu violent a izbucnit, marți după-amiază, la un adăpost de animale din localitatea Bosanci, județul Suceava.

Potrivit ISU Suceava, incendiul a afectat un adăpost de animale din comuna Bosanci și se manifestă pe o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați.

Pompierii susțineau că aproximativ 70 de vaci și oi sunt moarte.

La fața locului, ISU Suceava a intervenit cu șapte autospeciale de stingere.

Șapte case mistuite de flăcări, după ce o candelă a fost lăsată aprinsă 

Tot în această săptămână, șapte locuințe de pe strada Crângului din Cartier Deal din Bârlad, dintre care un duplex, au ars, precum și tot atâtea anexe gospodărești. Totul a pornit, din câte se pare, de la o candelă lăsată aprinsă, dar încă nu a fost finalizată ancheta pentru depistarea cauzei cu exactitate.

Trei persoane au suferit atacuri de panică și au necesitat îngrijiri medicale, dar au refuzat transportul la o unitate medicală. 18 persoane au fost evacuate, zece dintre acestea urmând a fi relocate în căminul internat al Liceului „Mihai Eminescu” din localitate.

Dintre cele zece persoane, o femeie se afla imobilizată într-un cărucior cu rotile, aceasta fiind transportată de echipajul ambulanței SMURD. La fața locului a fost prezent și primarul municipiului Bârlad, care a luat măsurile necesare pentru cazarea persoanelor care au rămas fără case.

Mai multe despre acest subiect AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel