Data publicării:

Tarte cu creveți. Delicii rapide

Autor: Adisa Codruț | Categorie: Lifestyle
WhatsApp

Tartele cu creveți pot fi un antreu perfect pentru orice ocazie. Se prepară rapid și ușor. Atenție, însă, se mănâncă la fel de rapid!

Rețetă pentru 4 portii

ingrediente

1 cutie sau pungă de creveți (curățați)
2 albusuri
3 linguri maioneză cu grăsimi reduse
1 lingură suc de lămâie
2 lingurite muștar Dijon
2 lingurițe mărar proaspăt
1/2 linguriță de condiment Old Bay
1/2 cană pesmet

Încălziți cuptorul. Într-un bol mare, combinați creveții, albusurile de ou, maioneza, sucul de lămâie, muștarul, mararul și condimentul; amesteca bine. Formați în mână tarte din compoziție. Într-un bol separat, aruncați fiecare tartă în pesmet pentru a forma crustă. Continuați procesul până când toate tartele sunt acoperite cu pesmet. Odată acoperite, așezați tartele pe foaia de copt. Coaceți la cuptor 20 de minute sau până când tarteletă se rumenesc deasupra.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel