Rețetă pentru 4 portii
ingrediente
1 cutie sau pungă de creveți (curățați)
2 albusuri
3 linguri maioneză cu grăsimi reduse
1 lingură suc de lămâie
2 lingurite muștar Dijon
2 lingurițe mărar proaspăt
1/2 linguriță de condiment Old Bay
1/2 cană pesmet
Încălziți cuptorul. Într-un bol mare, combinați creveții, albusurile de ou, maioneza, sucul de lămâie, muștarul, mararul și condimentul; amesteca bine. Formați în mână tarte din compoziție. Într-un bol separat, aruncați fiecare tartă în pesmet pentru a forma crustă. Continuați procesul până când toate tartele sunt acoperite cu pesmet. Odată acoperite, așezați tartele pe foaia de copt. Coaceți la cuptor 20 de minute sau până când tarteletă se rumenesc deasupra.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Fructul pe care japonezii îl mănâncă pentru a-și proteja memoria
- SUA încetează furnizarea de rachete Patriot către Ucraina: Spania și Japonia intervin
- Incendiu puternic în zona Aviației din Capitală / Galerie foto - video. Update: A fost emis RO-ALERT
- Florin Piersic a fost operat de urgență. Medicii i-au descoperit o infecție la genunchi
- Programul Casa Verde Fotovoltaice, deblocat. Laurențiu Neculaescu (AFM): Documentul care e obligatoriu la decontare / video
- Ce este „Slow living”-ul și cum poate redefini calitatea vieții în era modernă
- Rabla Clasic și Rabla Plus. Neculaescu (AFM): Banii pentru mașini clasice, în scădere / Cât primești dacă îți cumperi o mașină electrică
- Traian Băsescu - Marian Vanghelie, ceartă în direct! ”Vedeți ce spuneți că eu am înregistrări”/ ”O să iasă la lumină”. Fostul președinte a închis telefonul
- Vești bune din Austria: Partidul Poporului, ÖVP, blocat pe locul al treilea. Nehammer nu va mai fi premier
- Firmele chineze se retrag "în subteran" în privința plăților către Rusia. Băncile nu mai au încredere - Reuters