Urmărește emisiunea live
Tartă cu mozzarella și șuncă. Rețeta rapidă de aperitiv
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Tarta cu mozzarella și șuncă este un aperitiv rapid, pe gustul tuturor. Iată cum se prepară.

Ingrediente

4 felii de pâine
6 ouă
un ardei gras
o ceapă
2 bucăți felii șuncă
o lingură pătrunjel
50 g mozzarella
50 g cașcaval
1 linguriță Sare
0.5 linguriță piper negru măcinat

Cum se prepapră

Amestecați într-un bol ouăle, ardeiul, ceapa și șunca tăiate cubulețe. Adăugați mozzarella și cașcavalul date prin răzătoare și pătrunjelul mărunțit. Condimentați cu sare și piper, scrie savuros.info.

Tăiați marginile feliilor de pâine și aranjați-le într-o tavă de copt (20 cm x 20 cm). Distribuiți amestecul obținut în tavă. Coaceți tarta în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C timp de 50 minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel