Călin Popescu Tăriceanu s-a reînscris în PNL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Crin Antonescu, Călin Popescu Tăriceanu
Crin Antonescu, Călin Popescu Tăriceanu
Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, s-a reînscris în Partidul Național Liberal. Președintele PNL, Crin Antonescu, a vorbit, miercuri, la DC News Live, despre o posibilă decapitare a partidului plănuită de către președintele Senatului. 

"Am spus mereu că sunt dispus să revin în PNL. Demisia a fost un gest extrem de protest. Doresc un scor cât mai bun pentru PNL. Accept invitația de a reveni în PNL", a spus Tăriceanu la revenirea în partid, potrivit Antena 3. Călin Popescu Tăriceanu s-a reînscris în PNL la organizația liberală Satu Mare.

Surse autorizate DC News, care-și păstrează anonimatul, au declarat că președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, intenționează ca luni să decapiteze PNL, adică să-l răstoarne de la conducerea partidului pe Crin Antonescu.

Întrebat la DC News LIVE despre informațiile din surse autorizate, care spun că președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, bate țara pentru a-l răsturna de la conducere PNL, luni dimineață, președintele PNL a spus că "asta se întâmplă de cinci ani"- VEZI mai mult: Tăriceanu plănuiește decapitarea PNL. Ce spune Antonescu 

În urmă cu două zile, prim-vicele PNL Klaus Iohannis spunea că speră ca președintele Senatului să se întoarcă în partid ca lider. Pe de altă parte, președintele PNL Crin Antonescu a spus că nu-l vede deloc în partid pe Tăriceanu. 

VEZI și: Ponta pregătește lovitura de grație: "Discutăm luni"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel