Tăriceanu: Nu voi candida
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Copreşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a declarat luni că exclude posibilitatea de a candida la Primăria Capitalei, el menţionând că soluţia ar fi susţinerea unui candidat unic, împreună cu PSD, dar a precizat că această chestiune şi candidaturile la sectoare fac obiectul unor discuţii aflate în curs de desfăşurare.

'Probabil cea mai bună soluţie ar fi aceea a unui candidat unic. Avem discuţii în momentul de faţă şi cu privire la candidatul la sectoare. Până în momentul de faţă, din ce am văzut, PSD o susţine pe Gabriela Vrânceanu Firea pentru candidatura la Primăria Capitalei.

Nu este o decizie luată, după cum ştiţi, nici eu nu anunţ acest lucru, nu este candidatul oficial, din ce am văzut, din discuţiile pe care le-am avut, iar în ceea ce priveşte persoana mea sigur că s-au mai făcut speculaţii, se fac, nu candidez', a precizat Tăriceanu. într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că Gabriela Firea poate fi un candidat potrivit pentru Primăria Bucureştiului.

'Din partea PSD am văzut care ar fi probabil persoana cea mai potrivită, pe care au considerat-o ei în acest moment. Şi din punctul nostru de vedere Gabriela Vrânceanu Firea poate să fie un candidat potrivit pentru Primăria Bucureştiului. Dar hotărârea o să o luăm mai târziu, nu a devenit o chestiune presantă asupra căreia să luăm o decizie definitivă', a spus Tăriceanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel