Tăriceanu, către Violeta Alexandru: Când vă văd, îmi pare că Elena Ceauşescu a prins glas din nou
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a comparat-o marţi pe Violeta Alexandru, ministrul Muncii, cu Elena Ceauşescu, spunând că ar defini-o drept 'mama propagandei şi a manipulărilor'.

'Nu mă pot abţine să vă spun în final ceva: de câte ori vă văd, îmi pare că Elena Ceauşescu a prins glas din nou. Mama propagandei şi a manipulărilor, eu aşa v-aş defini. Spun asta pentru că acelaşi dispreţ pe care îl afişaţi dumneavoastră faţă de românii obişnuiţi îl afişa şi 'tovarăşa'. ALDE, evident, o să voteze moţiunea împotriva dumneavoastră', a declarat Tăriceanu, în plenul Senatului, la dezbaterea moţiunii simple împotriva ministrului Muncii, Violeta Alexandru.

Tăriceanu a mai subliniat că ministrul face parte 'din guvernul care a investit cel mai puţin în oameni şi în economie'. 'În loc să veniţi cu soluţii pentru români, pentru plata alocaţiilor şi a pensiilor, pentru angajaţii care să fie reprimiţi la muncă, aţi ales varianta propagandei specifice perioadei comuniste şi aţi coafat cifrele în speranţa că puteţi păcăli la nesfârşit realitatea. (...) Sunteţi un complice de frunte al prăbuşirii economiei şi al distrugerii speranţei romanilor', a punctat Tăriceanu.

Moţiunea simplă iniţiată de social-democraţi împotriva ministrului Muncii, Violeta Alexandru, intitulată 'Opriţi-o pe 'Doamna în negru' de la Ministerul Şomajului şi Prăbuşirii Sociale' a fost dezbătută și votată, marţi, în plenul Senatului. Voturi pentru 76, voturi contra 28, voturi nule 0!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel