Tăriceanu avertizează: Antonescu va regreta mult demiterile din PNL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
tăriceanu dc
tăriceanu dc

Liberalul Călin Popescu Tăriceanu îl atenționează pe Crin Antonescu într-o postare pe pagina sa de Facebook, în care scrie că decizia președintelui PNL de a îndepărta oameni care au promovat liberalismul e una care îi va aduce ”multe regrete.”

Fostul premier al României crede că hotărârea lui Crin Antonescu nu este deloc una înțeleaptă. Potrivit lui Călin Popescu Tăriceanu, îndepărtarea sistematică a unor oameni care au ajutat la reconstrucția partidului de după `90, nu va aduce de la sine decât regrete. ”Crin Antonescu va regreta multă vreme de aici încolo decizia de a îndepărta rând pe rând din conducerea PNL o serie de oameni care şi-au adus contribuţia lor îndelungată şi statornică pentru promovarea ideilor şi valorilor liberale. Cu aceşti oameni s-a reconstruit PNL-ul după 1990, atunci când puţină lume credea în şansa liberalismului românesc, cu ei a ajuns partidul să fie astăzi ceea ce este”, scrie dl Tăriceanu pe Facebook.

Călin Popescu Tăriceanu a fost unul dintre cei care au absentat de la ședințele conducerii PNL, unde s-a decis demiterea conducerii a trei organizații PNL, printre care PNL sector 1, Dâmbovița și Mehedinți. În cadrul acelorași ședințe, au fost validate candidaturile pentru alegerile parlamentare din decembrie. Consiliul Național Executiv a PNL a aprobat inclusiv candidatura sa, fostul premier concurând pentru un mandat de senator în Sectorul 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel