Târgul de carte Gaudeamus: Val Vâlcu și actrița Adriana Titieni, invitați la lansarea cărții Medaliile succesului, volumul 3
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Jurnalistul Val Vâlcu și actrița Adriana Titieni vor fi prezenți, sâmbătă, 22 noiembrie, de la ora 13.30, la Târgul de carte Gaudeamus, standul Dacia, fiind invitați la lansarea celui de-al treilea volum al seriei de succes "Medaliile succesului", scrisă de specialiștii în Educație Georgeta și Ovidiu Pânișoară.

Volumul prezent oferă o perspectivă rotundă asupra întregului demers de dezvoltare a unui copil/elev de succes pentru o societate a viitorului care nu știm încă cum o să fie.

Totul a început cu un prim volum (Cele 7 medalii ale succesului) care a pus în practică șapte medalii importante pentru un viitor adult fericit și împlinit (atât familial cât și profesional): curajul de a vorbi în public, cooperarea, curiozitatea, creativitatea, perseverența, răbdarea și empatia. Povestirile din volum au devenit apoi animații educaționale (în română, engleză și spaniolă) și în 2014 a apărut și ediția în engleză a cărții.

Cel de-al doilea volum lansat la Tărgul de carte Gaudeamus de anul trecut a adus în fața cititorului alte medalii importante, dezvoltarea unor alte trăsături esențiale pentru succesul profesional și social: autocunoașterea, autonomia, leadership-ul, corectitudinea, responsabilitatea, încrederea în sine și puterea de a învinge. La final micuțul cititor învață să fie un învingător, să nu se dea bătut, să lupte pentru visul lui.

Cel de-al treilea volum îi duce acum pe copii într-o adevărată aventură unde vor învăța să își dezvolte noi trăsături (și să câștige noi medalii!). De data aceasta medaliile obținute sunt cele ale: organizării, rezolvării problemelor, adaptabilității, altruismului, lucrului în echipă, luării deciziilor și ,,, Marea Medalie a Succesului care le combină pe toate de până acum.

Fiecare volum are la fiecare trăsătură un set de reguli pe care copilul le poate învăța pentru a le aplica în viață. Mai mult decât atât, după fiecare povestire am pus și o poezie despre trăsătură respectivă pentru ca micul cititor să învețe cu plăcere, să îi placă muzicalitatea cuvintelor și să rețină regulile și ideile.

În partea a doua a fiecărei cărți există un Colț al părinților/cadrelor didactice unde, rând pe rând, trăsăturile exprimate în prima parte a volumului sunt consolidate cu exerciții și idei pe care educatorii pot să le pună în practică cu copiii.

Cele trei volume reprezintă povestiri antrenante pentru copii, dar și un manual pentru părinți. Autorii alături de invitații lor vă așteaptă sâmbătă 22 noiembrie la orele 13.30 la Gaudeamus pentru lansarea celui de-al treilea volum și pentru face încă un pas în marea călătorie care este creșterea unui copil de succes în lumea de astăzi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel