Târgu Bujor: Medic de urgență la spitalul orășenesc
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Costel Fotea, președintele PSD al Consiliului Județean Galați, vine cu o veste pentru locuitorii  din Târgu Bujor și împrejurimi. Spitalul are pentru prima dată medic de urgență.

Pacienții care se prezintă la Camera de Gardă a Spitalului Orășenesc Târgu Bujor sunt preluați acum de un medic urgentist.

Zona de primiri urgențe a spitalului, unde anual se prezintă aproximativ 11.000 de pacienți, este dotată cu echipamentele medicale necesare.

Astfel, în prima parte a zilei, când se prezintă cei mai mulți pacienți la Camera de Gardă, este degrevată activitatea medicilor de pe secții, cei care preluau până acum și urgențele.

După ora 14, cazurile urgente vor fi preluate de către medicul de gardă.

Spitalul Orășenesc Târgu Bujor, aflat la peste 60 de kilometri de municipiul Galați, oferă servicii medicale pentru zeci de mii de pacienți din centrul județului.

În ultimii ani, la acest spital s-au făcut multe investiții, de la reabilitarea secțiilor la achiziționarea de aparatură medicală. De asemenea, cu ajutorul banilor europeni, se construiesc clădiri noi pentru Pediatrie și Ambulatoriul de Specialitate, precizează președintele Consiliului Județean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel