Țările în care s-ar putea ascunde Cătălin Cherecheș. Anchetatorii au o nouă pistă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Țarile în care s-ar putea ascunde Cătălin Cherecheș. Anchetatorii au o nouă pistă / Foto: Facebook Cătălin Cherecheș
Țarile în care s-ar putea ascunde Cătălin Cherecheș. Anchetatorii au o nouă pistă / Foto: Facebook Cătălin Cherecheș
Anchetatorii ar avea o nouă pistă în cazul lui Cătălin Cherecheș.

Apar informații noi privind locul în care Cătălin Cherecheș s-ar putea afla acum, după ce primarul din Baia Mare, condamnat la 5 ani de închisoare cu executare, a reușit să fugă din țară în ziua în care instanța i-a dat pedeapsa.

VEZI ȘI: Schimbare în Poliția de Frontieră după fuga lui Cherecheș? Am avut parte de o premieră în Vama Sculeni

Fugarul este căutat în toată Europa, iar Germania sau Franța ar putea fi una dintre țările unde s-ar putea afla cel mai probabil în acest moment, relatează ProTV. Nu s-a renunțat nici la varianta în care edilul s-ar afla în Italia, acolo unde apropiații lui au vorbit despre faptul că își caută o locuință și unde mama lui are o afacere.

Totuși, se pare că în insula italiană Pantelleria, acolo unde are o casă de vacanță și cunoscutul designer Giorgio Armani, nu a fost identificată nicio proprietate înregistrată pe numele edilului.

"Știam că e chiar oficial și că a făcut o tranzacție care a lăsat urme, adică un contract, ceva care să poată fi dovedit. Dar în ultimele zile am văzut că el nu există. (...) Se vorbește despre faptul că a avut deja un plan pregătit și cu sprijinul familiei s-a dat altă persoană. A reușit să iasă din țară și nici mama dânsului nu mai este în localitate", a spus Bogdan Zaharia, consilier județean USR Maramureș.

Mama și soția lui Cherecheș, în atenția autorităților

Totuși, primarul fugar ar fi reușit să obțină în trecut rezidența în Republica Italiană, așa că ipoteza că el s-ar putea afla undeva în Italia rămâne încă valabilă. În plus, în contextul fugii din țară a fiului ei, Viorica Cherecheș, fost deputat, acum medic, este și ea în atenția autorităților. Contactată de jurnaliștii Pro TV, reprezentanții Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare, unde aceasta este angajată, ar fi transmis că femeia a intrat în concediu pe 14 noiembrie și că ar trebui să se întoarcă la muncă săptămâna viitoare.

În atenția autorităților este si soția lui Cherecheș - creatoarea de modă Tabita Gliga. Precizăm că, deși a fost condamnat la închisoare, Cătălin Cherecheș este în continuare primar al municipiului Baia Mare. Prefectul județului Maramureș nu a emis ordinul prin care încetează mandatul lui Cherecheș pentru că așteaptă unele documente de la instanță. Acum, atribuțiile lui Cherecheș sunt îndeplinite de viceprimar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel