Tânărul care a aruncat cu un ou spre Regele Charles al III-lea a pledat vinovat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Un tânăr de 21 de ani a pledat vinovat în fața justiției britanice pentru că a aruncat cu un ou spre Regele Charles al III-lea.

În decembrie, în timp ce Regele Charles al III-lea efectua o vizită în nordul Londrei, un tânăr în vârstă de 21 de ani a aruncat cu un ou spre acesta. Acum, tânărul a pledat vinovat pentru fapta săvârșită.

Pe acesta îl cheamă Harry Spartacus May și şi-a explicat fapta în faţa poliţiştilor care l-au arestat şi chestionat spunând că vizita suveranului în "oraşul sărac" Luton, pe 6 decembrie, era, după părerea lui, „o acţiune de prost gust“.

Acesta este judecat pentru tulburarea ordinii publice în timpul acelei vizite a regelui Charles al III-lea.

CITEȘTE ȘI     -    Popularitatea Prințului Harry are de suferit după dezvăluirile din cartea sa, scoase din context de presa tabloidă. A ajuns să fie mai puțin plăcut și decât Camilla, în ochii britanicilor

De asemenea, la începutul lunii noiembrie, un alt tânăr britanic, în vârstă de 23 de ani, a fost arestat în York, un oraş din nordul Angliei, după ce a aruncat mai multe ouă tot spre Regele Charles al III-lea.

Tânărul a fost inculpat pentru „comportament ameninţător“.

„Această ţară a fost construită cu sângele sclavilor“, ar fi strigat el înainte să fie arestat de mai mulţi poliţişti.

Regele Charles al III-lea a preluat tronul britanic în septembrie 2022, după decesul reginei Elisabeta a II-a, conform Agerpres.

CITEȘTE ȘI     -    Prințul Harry spune că a fost născut ca să fie donator de organe pentru prințul William

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel