Tânără decedată în urma unei operații de cezariană. Poliția a deschis o anchetă
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
O tânără gravidă și-a pierdut viața în timpul operației de cezariană. Polițiștii au deschis o anchetă. 

Poliţiştii au demarat o anchetă în cazul unei tinere de 21 de ani, din oraşul Ţicleni, decedată în urma unei operaţii de cezariană care i-a fost efectuată la Spitalul din Târgu Cărbuneşti, a informat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Victor Tuhaşum scrie Agerpres. 

Potrivit acestuia, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi de reprezentanţi ai Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova cu privire la faptul că o tânără, de 21 de ani, din oraşul Ţicleni, judeţul Gorj, internată la această unitate spitalicească, ar fi decedat cu o zi în urmă.

Ce reiese din ancheta poliției

"Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că tinerei i-a fost efectuată, miercuri, o intervenţie chirurgicală, la spitalul din Târgu Cărbuneşti, unde a născut un băieţel. La scurt timp, tânăra a suferit modificări ale stării de sănătate, fiind transportată, cu o ambulanţă, la spitalul din municipiul Craiova, unde a decedat. S-a luat măsura transportării cadavrului la IML Craiova în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului", a spus Victor Tuhasu.

El a adăugat că în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel