Data actualizării:
Data publicării:

Tânără de 28 de ani, arestată, după ce s-a dat drept adolescentă pentru a se înscrie la liceu. Cum a fost prinsă

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
O femeie în vârstă de 28 de ani din Louisiana s-a dat drept adolescentă și s-a înscris la liceu pentru că dorea să învețe limba engleză, au spus autoritățile.  

Martha Jessenia Gutierrez-Serrano, în vârstă de 28 de ani, s-a înscris la liceul Hahnville în iunie 2022 și a urmat întregul an școlar 2022-2023, a declarat Biroul șerifului din St. Charles Parish într-un comunicat de presă, potrivit CNN.

Oficialii școlii au anunțat biroul șerifului în luna mai că au primit un pont conform căruia o elevă înregistrată ca având 17 ani era de fapt un adult în vârstă de 28 de ani, se arată în comunicat.

Detectivii au stabilit că Gutierrez-Serrano și mama ei, Marta Elizeth Serrano-Alvarado, în vârstă de 46 de ani, au folosit un pașaport și un certificat de naștere frauduloase pentru a o înscrie pe Gutierrez-Serrano la școală, a spus biroul șerifului.

"Cred că putem fi cu toții înțelegători"

Ambele au fost arestate în această săptămână și au fost acuzate de prejudiciere a documentelor publice, se arată în comunicat. 

Gutierrez-Serrano le-a spus anchetatorilor că s-a înscris la școală pentru a învăța limba engleză, a declarat șeriful parohiei St. Charles, Greg Champagne, miercuri, în timpul unei conferințe de presă.

„Tânăra a vrut să devină expertă în limba engleză și poate să-și continue educația, și cred că putem fi cu toții înțelegători”, a spus Champagne. „Era la școală, își vedea de treaba ei, își făcea temele. Nu a provocat probleme, nu a creat probleme disciplinare”.

Școlile publice din St. Charles Parish revizuiesc acum procedurile de înscriere și efectuează un audit al documentelor de înscriere ale tuturor studenților, a declarat Ken Oterling la conferința de presă.

Sistemul școlar va oferi, de asemenea, o instruire suplimentară pentru toți angajații școlii și al districtului, axată pe recunoașterea documentelor potențial frauduloase, a declarat Oterling.

VEZI ȘI: Au furat banca din curtea școlii și au pus-o în fața curții. Când au văzut jandarmii, au fugit în casă

O bancă furată din faţa unui liceu a fost găsită de jandarmi în faţa unei curţi. Când au văzut oamenii legii, făptaşii s-au ascuns... în casă. 

O bancă din lemn, care fusese furată din curtea unui liceu din municipiul Câmpulung, a fost găsită de jandarmi în faţa curţii unei locuinţe.

"Echipajul de jandarmerie care se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu în Câmpulung, zona Tabaci, a observat (...) mai multe persoane care erau aşezate pe o bancă din lemn, ce corespundea sesizării făcute organelor competente de reprezentanţii Colegiului Naţional 'Dinicu Golescu' privind dispariţia unui bănci din curtea unităţii de învăţământ. Având în vedere că obiectul se încadra în descrierea făcută de proprietarii de drept, jandarmii s-au îndreptat spre acesta, moment în care persoanele care erau aşezate pe bancă au intrat în curtea imobilului", se arată într-o informare transmisă joi de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Argeş.

Citește continuarea pe: https://www.dcnews.ro/au-furat-banca-din-curtea-scolii-si-au-pus-o-in-fata-curtii-cand-au-vazut-jandarmii-au-fugit-in-casa_915793.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel