Tamara Buciuceanu a murit. Fuego, în lacrimi: E un şoc pentru mine
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Paul Surugiu (Fuego) a rememorat ultima întâlnire pe care a avut-o cu Tamara Buciuceanu. 

În direct la România TV, aristul Paul Surugiu - Fuego a rememorat, în direct la România TV, ultima întâlnire pe care a avut-o cu marea actriţă Tamara Buciuceanu-Botez, cea care s-a stins, astăzi, din viaţă. 

"E un şoc pentru mine. De fiecare dată când mergeam la ea încercam să-i alin tristeţile şi îi duceam lucruri frumoase. Iubea mâncărurile basarabene. Şi, de fiecare dată când îi duceam plăcinte cu cartofi şi varză era cea mai bucuroasă. Vă mărturisesc că e un moment unic acela că eu i-am prins pe aceşti mari actori din generaţia de aur a teatrului românesc. Fără ei, totul este altfel astăzi", a declarat Fuego, în direct la România TV.

"Cred că e imaginea umorului nostru românesc şi e una dintre cele mai emblematice figuri ale spontaneităţii. Fără ea am fi fost nu doar mai săraci, ci şi lipsiţi de spiritualitatea românească. S-a bucurat de acest har pe care l-a dăruit mai departe publicului. Era mereu veselă, de fiecare dată era cu zâmbetul pe buze. (...) Sunt extrem de emoţionat şi încerc să spun ceea ce simt deşi sunt o persoană sensibilă.... Îmi cer scuze...", a mai povestit Fuego, cu vocea înecată în lacrimi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel