„Întrebarea zilei: Ce mai mâncam noi astăzi? Răspunsul zilei: ce vrem noi! Azi, dacă doriți, încercăm tagliatelle în sos picant a la Cezar.
Avem nevoie de:
1. 2-3 roșii tăiate cubulețe
2. 1 ardei iute roșu sau verde tăiat feliuțe subțiri
3. 150 gr de măsline
4. 1 ardei kapia sau un gogoșar grăsan tăiat cubulețe
5. 200 gr telemea de oaie tăiată cuburi.
6. Mirodenii: curry, piper
7. Verdeață proaspăta tocată mărunt
8. File de somon tăiat bucăți potrivit de mari
9. Un pahar de vin alb sau roze demisec.
Luăm o căpățână de usturoi și o tăiem feliuțe subțiri și le punem în tigaie împreuna cu roșiile, ardeiul iute și cel gras, amestecând mereu pentru a nu se lipi. Adăugăm brânza și punem curry peste, amestecând mereu până se topește ușor brânza. Punem somonul peste și amestecăm ușor. Adăugăm paharul de vin și măslinele și lăsăm, la foc potrivit, să fiarbă toate împreuna circa 5-7 minute. Adăugăm caperele în tigaie și punem în sosul nostru super parfumat linguinele fierte între timp, având grijă să amestecăm permanent pentru a se omogeniza conținutul. Scoatem în farfuria specială pentru paste și punem verdeața și parmezan ras peste. Cu un pahar de vin din aceeași sticlă, vă urez noroc și voie bună și pofta bună!”, a spus pilotul Cezar Osiceanu.
VEZI ȘI: Ficăței de pasăre și salată curcubeu cu ceapă. Ingredientul care dă tot gustul. Rețeta lui Osiceanu
Pilotul Cezar Osiceanu, pasionat de bucătărie, revine cu noi rețete care vă vor lăsa gura apă: Ficăței de pasăre și salată curcubeu cu ceapă.
„Avem nevoie de:
1. 2 cutii cu ficat proaspăt de găină
2. Cozile ciupercilor proaspete dintr-o cutie
3. Un ardei iute roșu tăiat feliuțe
4. 2 căpățâni de usturoi tăiate feliuțe
5. Un pahar de vin alb parfumat
6. O ceapă albă și una roșie tăiate rondele subțiri și grațioase
7. Un morcov tăiat fâșii subțiri
8. Mirodenii: curry, piper, busuioc
9. Pătrunjel proaspăt și tocat
Întâi punem în tigaia cu capac ficățeii, ca să se facă, având grijă să îi întoarcem permanent pentru a nu se arde. Adăugăm ardeiul iute și codițele de ciuperci și amestecăm ușor. Adăugăm vinul la final și, o dată cu el, curry și piper, lăsând la foc mic să se amestece aromele adăugând și un pic de busuioc. La final punem multă verdeața deasupra”, a spus Cezar Osiceanu.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- SRI face angajări. Posturile pentru care puteți aplica. Vă puteți înscrie în cursă până la finalul lunii mai
- Micii pe care îi mâncăm nu mai au nicio legătură cu micii adevărați. Ingredientul care lipsește cu desăvârșire. Medicul Alin Popescu: Aș da o lege să se schimbe compoziția
- Cea mai mare inutilitate din București. Primarul de sector care credea că va da lovitura și turiștii vor lua cu asalt construcția
- Numerologul Romeo Popescu, previziunile pentru luna mai, în funcție de cifra destinului: Cine are idei geniale și face rost de bani
- BANCUL ZILEI: Ardeleanul și avocatul...
- Cât a plătit o mămică pentru 3 felii de cozonac la supermarket: Nici nu-ți vine să-l mai mănânci / video
- Vacanța ieftină în Istanbul nu mai există! ”Prețurile de acum încolo vor fi exagerate”. Ce notă de plată a primit o familie de români cu un copil mic după masa de prânz
- Bătrânica din Germania e istorie: Acum, toți samsarii merg la grădiniță! Nouă tactică pe piața auto second hand
- BANCUL ZILEI: De ziua soacrei
- Când au românii următoarea minivacanță. Este peste câteva săptămâni!