Tache: Ghinea, Dumnezeul declarațiilor planetare. Declarația pe care o citesc în fiecare zi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Cristian Ghinea / Foto: Facebook
Cristian Ghinea / Foto: Facebook
Jurnalista Diana Tache a spus că Cristian Ghinea este "Dumnezeul declarațiilor planetare", după unele afirmații făcute de acesta.

Cristian Ghinea, ministrul Proiectelor și Investițiilor Europene, a fost criticat de mai multe ori că face unele declarații ambigue, dar jurnalista Diana Tache a atras atenția asupra uneia dintre ele, pe care spune că de câteva zile o citește încontinuu. "Dumnezeul declarațiilor planetare", așa l-a numit Tache pe Ghinea, după o afirmația făcută de ministru.

"Eu citesc de câteva zile încontinuu declarația domnului Ghinea, care mie mi se pare Dumnezeul declarațiilor planetare, cumva, practic nu știu ce formă să găsesc acestei declarații. Sigur o știți, este aia cu patul lui Procust. Eu aștept, de asta am făcut trimitere la această declarație, pe care, repet, o citesc în fiecare zi, în speranța că n-am să uit că domnul Ghinea a făcut o astfel de declarație, în speranța că o să-l întrebe cineva dintre cei aflați în opoziție care l-au chemat, iată, în Parlament, să îi ia la întrebări referitor la PNRR. Și zice așa domnul Ghinea, citez: "Regulamentele europene sunt un fel de pat al lui Procust și se trage de membre ca să intre acolo". Am încercat să mă gândesc, se trage de statele membre sau de care membre se poate trage ca să putem să avem loc în respectiva locație? 

Zice: "Noi tragem să ne fie acceptată această chestiune". Nu știu dacă domnul Ghinea știe ce a vrut să zică poetul, ca să zic așa, și nu mă refer la domnul Ghinea, pentru că povestea aia se termină totuși cu o moarte bruscă. E bine totuși atunci când citează domnia sa din diverse opere, să facă în așa fel încât să știe și deznodământul pentru că e posibil să fie întrebat de exemplu de un jurnalist, sunt convinsă că se va găsi un jurnalist sau un om de televiziune, oricare ar fi el, care să-l întrebe pe domnul Ghinea ce a vrut să spună cu această situație.", a spus Diana Tache, în emisiunea ”Miercurea Neagră”, de la DCNews, DCNewsTv și Gold FM. 

"Regulamentele europene sunt un fel e pat al lui Procust și se trage de membre ca să intre acolo. Noi tragem să ne fie acceptată această chestiune. Iar minunea e pe cale să se întâmple.” spunea Cristian Ghinea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel