Sylvester Stallone divorțează
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Sylvester Stallone / Foto: Captură video Instagram @officialslystallone
Sylvester Stallone / Foto: Captură video Instagram @officialslystallone
Sylvester Stallone a decis să divorțeze, după 25 de ani de căsnicie. Potrivit informațiilor apărute în presa americană, decizia a fost luată de soția sa, Jennifer Flavin, chiar la trei luni după ce au sărbătorit nunta de argint. 

Jennifer Flavin, în vârstă de 54 de ani, a depus documente, la începutul lunii august, pentru a-și desface căsătoria de 25 de ani cu starul „Rocky”, în vârstă de 76 de ani, în comitatul Palm Beach, Florida, relatează Page Six

Documentele obținute de publicație afirmă că legătura de căsătorie dintre Sylvester Stallone și Jennifer Flavin este „ruptă iremediabil” și notează că fostul model solicită ca bunurile acumulate în timpul uniunii să fie „distribuite în mod echitabil” între ei. Motivul oficial al divorțului este «nepotrivirea de caracter». Cei doi au cerut jurnaliștilor să le respecte dreptul la intimitate.

Flavin susține, de asemenea, că soțul său s-a „angajat în disiparea, epuizarea și/sau risipa intenționată a bunurilor conjugale”, lucru care, potrivit acesteia, a avut un efect negativ.

Fostul model a cerut să fie „compensată”, dar și revenirea la numele său de fată. 

Vezi și: Angelina Jolie, mărturii cutremurătoare pentru FBI. Ce i-ar fi făcut Brad Pitt în 2016, de față cu copiii

Actorul a intrat în vizorul presei după ce paparazzi au observat că acesta și-ar fi acoperit tatuajul de pe braț cu soția, cu o imagine a lui Butkus, câinele care a apărut alături de el în filmul „Rocky”.

Sylvester Stallone și Jennifer Flavin s-au căsătorit în anul 1997 și au împreună trei fiice. 

Stallone a fost căsătorit anterior cu Sasha Czack, din 1974 până în 1985 și cu Brigitte Nielsen, din 1985 până în 1987. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel