Susținătorii lui Alexei Navalnîi, INTEROGAȚI de polițiștii din Rusia
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Susținătorii lui Alexei Navalnîi au fost interogați de polițiștii din Rusia.

Poliția de transport din Rusia susține că ar continua investigația în ancheta cu privire la otrăvirea lui Alexei Navalnîi, transmite Interfax. Totuși, în loc să îi caute pe vinovați, autoritățile sunt cu ochii pe susținătorii opozantului rus.

Într-un comunicat de presă emis de serviciul de presă al Departamentului Siberian al Ministerului Afacerilor Interne pentru Transporturi, se arată că polițiștii "ar dori să știe de ce angajații Fundației Anticorupție au luat unele lucruri, inclusiv o sticlă de apă, din camera hotelului din Tomsk în care se afla Alexei Navalnîi."

"Multe întrebări avem pentru membrii Fundației Anticorupție și pentru alte persoane care l-au însoțit pe Navalnîi în timpul călătoriei. Anchetatorii stabilesc exact ce au făcut în camera în care locuia Navalnîi, de ce au luat obiecte din ea, care ar putea servi drept dovezi materiale în verificările noastre (inclusiv sticlele de apă), precum și în ce mod le-au transportat ", se arată în comunicatul de presă.

Polițiștii îi acuză pe susținătorii lui Alexei Navalnîi că evită să ofere răspunsuri clare la întrebările lor. Totodată, Kremlinul se declară nedumerit de faptul că sticla în care ar fi fost substanța Noviciok care l-a otrăvit pe Alexei Navalnîi au fost duse în Germania pentru analize amănunțite. Amintim că susținătorii opozantului rus au postat un video pe Instagram în care arătau sticla cu apă în care au fost găsite urme de Noviciok.

VEZI ȘI: VIDEO. Unde a fost găsită substanța Noviciok care l-a otrăvit pe Navalnîi. Opoziția din Rusia a făcut anunțul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel