Suspiciune de COVID-19 la Guvern şi Parlament. Andrei Caramitru: Am înfrânt!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Andrei Caramitru a transmis un mesaj în contextul în care există suspiciuni de infectare cu COVID-19 la persoane care lucrează la Guvern şi Parlament. 

"Exista o suspiciune de infectare cu COVID-19 la Guvern. Și una la Parlament. Procedura anuntata de dl Arafat in cazuri de genul acesta înțeleg ca este ca toti cei aflati inauntru sa fie bagati in carantina și cladirea inchisa.

Am înfrânt", a scris Andrei Caramitru pe pagina sa de Facebook.

Verificări în rândul personalului care desfăşoară activităţi în clădirea Guvernului

În contextul anchetei epidemiologice care este desfăşurată în acest moment în legătură cu femeia de 42 de ani din Bucureşti confirmată cu coronavirus (COVID-19) în cursul zilei de duminică, se fac verificări cu privire la posibili contacţi ai acesteia din rândul personalului care lucrează în clădirea Guvernului.

"Facem precizarea că s-au luat măsuri preventive în acest caz, fiind limitat orice contact cu terţe părţi pe care l-ar fi putut avea două dintre persoanele despre care s-ar putea considera că au contact cu femeia de 42 de ani, solicitându-li-se să rămână la domiciliu împreună cu familia", afirmă Grupul de Comunicare Strategică (GSC), transmite Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel