Surpriză la pompele de carburanți. Anunțul Petrom
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandra Petrovici
WhatsApp
Man lifts pump at Petrom gas station in Bucharest
Man lifts pump at Petrom gas station in Bucharest
Astăzi, Petrom a ieftinit motorina comercializată în stațiile proprii cu patru bani, iar benzina cu trei bani pe litru. Încă de săptămâna trecută motorina scăzuse sub cinci bani pe litru în mai multe benzinării din București, iar în anumite zone din țară a ajuns la sub 4,7 lei pe litru, cel mai mic preț din ultimii ani, scrie site-ul www.economica.net .

În staţia din Şoseaua Alexandriei, sectorul 5, motorina standard costă 4,94 lei pe litru, iar benzina standard are un preţ de 5,02 lei pe litru, în timp ce, pe Şoseaua de Centură, comuna Chitila, aceasta costă 4,96 de lei pe litru. În strada Jiului, sectorul 1, motorina costă 4,96 lei pentru un litru lei pe litru.

În Odorheiu Secuiesc motorina standard costă 4,69 lei/litru, în ambele staţii din oraş care sunt şi cele mai ieftine din ţară.

În staţia de pe Şoseaua Bucureşti-Constanţa 920002Slobozia,  motorina standard costă 4,82 lei/litru, iar benzina a ajuns la 4,95 lei/litru.

În Moldova, în localitatea Buhuşi, benzina a ajuns la 4,92 lei/litru. De altfel, în Moldova preţul benzinei este cel mai mic din ţară, mai scrie sursa citată.

Motornia și benzina, în ultimele cinci luni, au pierdut aproximativ 90 de bani pe litru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel