Surpriză la un concert Carla`s Dreams. Și-a dezvăluit identitatea- VIDEO
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Surpriză uriașă la un concert Carla`s Dreams. 

Concertul s-a desfășurat sâmbătă seara la Zilele municipiului Sfântu Gheorghe. Basistul formației Carla's Dreams a dezvăluit publicului că este originar din Sfântu Gheorghe.

”Am avut multe momente inedite la ediția din acest an, iar unul dintre cele mai emoționante momente a fost speech-ul basistului de la Carla's Dreams (...) care a fost o surpriză și pentru noi, organizatorii. Știam că este originar din orașul nostru, dar nu ne-am așteptat să facă această dezvăluire publicului (...) Ne-am bucurat că a existat și această conexiune între formație și public. A fost un moment neașteptat și deosebit de frumos, de care suntem foarte mândri”, a declarat Knop Ildiko, coordonatoarea evenimentului. 

[citeste si]

Vizibil emoționat, basistul trupei Carla`s Dreams a dedicat concertul de la Sfântu Gheorghe memoriei mamei sale și a spus, printre altele, în limbile română și maghiară: ”sunt maghiar, sunt secui, iar acesta este orașul meu. Am prieteni și rude aici (...) Dar, indiferent de limbă, limba rusă, limba română, limba maghiară, avem un singur lucru în comun, suntem CSD, suntem Carla's Dreams”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel