Superstiția lui Klaus Iohannis. L-a făcut pe președintele Kenyei să râdă după ce William Ruto i-a spus ”Ați venit cu ploaia”/ VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Preşedintele William Ruto l-a întâmpinat pe președintele Klaus Iohannis la State House Nairobi, reşedinţa oficială a şefului de stat kenyan. 

Alături de Ruto au fost vicepreşedintele Rigathi Gachagua şi prima-doamnă Rachael Ruto. La câteva minute după ora 11.00, Klaus Iohannis a sosit la State House cu convoiul său, însoţit de soţia sa, Carmen Iohannis. Preşedintele român a coborât din vehicul şi a aşteptat să coboare şi soţia sa pe care a luat-o de mână şi s-au îndreptat apoi către gazdele care îi aşteptau aliniaţi pentru a-i primi.

"Bună dimineaţa, domnule preşedinte, bună dimineaţa, doamnă! Bine aţi venit în Kenya!", a salutat preşedintele Ruto cuplul prezidenţial român.

"Mă bucur să fiu aici!", a răspuns preşedintele României.

Gazda kenyană i-a făcut cunoştinţă apoi lui Klaus Iohannis cu vicepreşedintele Gachagua şi cu principalii comandanţi ai armatei.

"Aţi venit cu ploaia!", a remarcat Ruto.

"Ştiţi, la noi în România se spune că ploaia aduce bogăţie”, i-a replicat Klaus Iohannis, pe covorul roşu. Preşedintele Ruto a fost amuzat de această superstiţie şi a râs zgomotos, potrivit unei înregistrări video postate pe contul de X al preşedintelui kenyan, arată news.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel