Supă de pui cu linte roșie: este ușoară, bogată și sățioasă
Cea mai mare problemă a gospodinelor este că nu mai știu ce să gătească pentru famile.
Vă sugerăm să pregătiți o supă pe care rudele voastre, cu siguranță, o vor aprecia. Este ușoară, bogată și foarte apetisantă.
Ingredientele de care aveți nevoie:
piept de pui - 1 bucată;
apă - 1500 ml;
sare - după gust;
boabe de piper negru - 6 bucăți;
morcov - 1 bucată;
ardei dulce - 1 bucată;
linte roșie - 120 grame;
piper negru măcinat - după gust;
verdeață - după gust.
Rețeta, pas cu pas
Se toarnă apă rece peste carne și se aduce la fierbere. Scurgeți această apă și clătiți carnea. Apoi adăugați apa pregătită și fierbeți bulionul timp de 30-35 de minute. Scoateți carnea și tăiați-o în bucăți mici.
Maioneză de casă cu avocado și coriandru: rețeta este delicioasă
Adăugați în bulion morcovul dat prin răzătoare, ardeiul feliat, lintea spălată și gătiți timp de 15 minute. Adăugați în supă carnea, sare și condimentele preferate. Înainte de servire, adăugați în farfuriile cu supă verdeața preferată tocată. Poftă bună!
Poți prepara și o supă picantă de pui cu lămâie și ghimbir. Iată rețeta
Această rețetă neașteptată de supă de pui folosește lămâie, ghimbir și mai multe tipuri de ardei. Supa va fi bogată în vitamine și te va încălzi, ceea ce este un avantaj în sezonul rece.
Ingrediente:
pulpe și aripi de pui - 1 kg,
ceapă - 2 bucăți,
morcovi - 2 bucăți,
țelină - 2 bucăți,
căpățână de usturoi - 1 bucată,
ardei iute - 1 bucată,
ghimbir - 2 bucăți mici,
pătrunjel - 1 legătură,
semințe de coriandru - 1 lingură,
sare și piper negru - după gust,
spanac - 150 grame,
lămâi - 2 bucăți.
Modul de preparare
Ceapa și morcovii de taie rondele. Țelina se taie grosier. Usturoiul se zdrobește, iar ardeiul iute se taie fâșii. Ghimbirul se toacă, iar lămâia se taie felii.
Canea de pui se pune la fiert într-o oală mare cu apă. Carnea fiartă se scoate din oală, iar în bulion se adaugă ceapa, morcovul, țelina, usturoiul, ardeiul iute, ghimbirul, pătrunjelul și coriandru. Se condimentează cu sare și piper. Acoperă oala și fierbe supa circa 30 de minute.
Cea mai delicioasă salată cu ciuperci: o vei prepara în fiecare zi
Între timp, carnea se scoate de pe oase, se toacă și se adaugă înapoi în oală. Supa se mai fierbe 10 minute. Când supa este gata, spanacul și feliile de lămâie se împart în boluri, iar deasupra se toană câte un polonic de supă de pui. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News