Supă cremă de porumb. Un singur ingredient îi va da un gust divin
Prepară o supă cremă de porumb, pe care o poți servi la prânz, cu crutoane și bacon prăjit.
Este imposibil să nu te îndrăgostești de acest prim fel de mâncare. De asemenea, poți adăuga în această supă alimentele preferate: de la bacon la surimi sau crutoane.
Trucul secret pentru depozitarea pe termen lung a ouălor: acestea vor rămâne proaspete luni de zile
Supa va avea un gust dulceag și o culoare galbenă. Servită pe masă cu bacon și crutoane crocante, va fi cu siguranță în fruntea meniului tău.
Cum se prepară supă cremă de porumb. Ingrediente:
340 grame de porumb;
1 ceapă;
1 morcov;
1 cartof;
1 litru de apă;
50 ml de smântână,
1 lingură de zahăr.
Metoda de gătire, pas cu pas
Într-o oală se toarnă puțin ulei și se prăjește ceapa, tăiată jumătăți de felii. Când ceapa devine aurie, se adaugă morcovii, dați prin răzătoare. După cinci minute, se pun cartofii tăiați mărunt. Adaugă apă și fierbe până când cartofii se înmoaie.
Ingredientul original care transformă varza înăbușită într-o capodoperă culinară. Rețeta zilei
La final, pune porumb și smântână. Pasează legumele într-un blender. Condimentează supa cremă de porumb cu sare și piper. La final, adaugă un ingredient secret - o linguriță de zahăr.
Lasagna „leneșă”, preparată într-o tigaie: va fi la fel de bună ca cea din restaurante
Când servești supa pe masă, poți adăuga surimi sau bacon și crutoane. Supa se ornează cu semințe de susan și oțet balsamic. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News