Supă cremă cu dovlecei și somon, un preparat elegant și ușor
Supa cremoasă cu dovlecei și somon este un preparat care celebrează tandrețea și suculența dovleceilor și gustul bogat al somonului.
Această supă are o textură fină și o aromă bogată, iar combinația de dovlecei și somon îi confera un gust deosebit. Supa se prepară ușor și rapid, dar este întotdeauna gustoasă și apetisantă. Vă recomandăm să mâncați supă cremă de dovlecei caldă cu crutoane.
Pentru ca supa să fie perfectă, este important să alegeți dovleceii nu prea mari.
Ingrediente:
dovlecei - 2 bucăți,
cartof - 4 bucăți,
ceapă - 1 bucată,
usturoi - 2 căței,
bulion de legume - 1 litru,
ulei de floarea soarelui - 20 grame,
somon -120 grame,
smântână - 120 ml,
sare și piper după gust,
mărar - 1 crenguță.
Prepararea, pas cu pas
Curățați și spălați legumele. Tăiați dovleceii și cartofii în cuburi. Tocați ceapa și usturoiul.
Se încinge uleiul într-o cratiță și se călește ceapa și usturoiul până se înmoaie. Adăugați dovlecelul și cartofii și prăjiți-i împreună câteva minute, amestecând. Se toarnă bulionul, se aduce la fierbere și se fierbe timp de 20 de minute.
Carne cu ananas la cuptor, un deliciu culinar care te va cuceri. O rețetă din bucătăria franceză
Spălați fileul de pește, tăiați-l bucăți, puneți-l în supă și fierbeți timp de 7 minute. Peștele se scoate din supă și se lasă departe.
Pasați supa cu legume cu un blender până la omogenizare. Se toarnă smântâna, se adaugă sare și piper, se aduce la fierbere și se ia de pe foc.
Salată picantă de porumb, un aperitiv din bucătăria indiană
Se toarnă supa cremă finită în farfurii, se adaugă bucăți-le de pește și se ornează cu mărar. Poftă bună!
Vezi și. Cartofi cu miere, copți la cuptor, o garnitură incredibilă
Combinația neașteptată de cartofi și miere la cuptor creează o garnitură incredibilă care poate fi servită cu carne, salate de legume sau gustări reci.
De asemenea, puteți coace și cartofii noi după această rețetă. Veți vedea, câ sunt foaret buni și sățioși.
Ingrediente:
cartof - 2 kilograme,
miere - 3/4 cană,
pudră de ceapă - 1 lingură,
boia măcinată - 2 grame,
piper negru - 2 grame,
sare după gust,
ulei de măsline - 1/2 cană.
Prepararea, pas cu pas
Preîncălziți cuptorul la 180ºС. Cartofii se spală bine, se taie felii și se întind pe o tavă de copt. Într-un castron mic, combinați toate condimentele, mierea și uleiul de măsline. Sosul se amestecă bine cu cartofii.
Aperitivul delicios din roșii care se mănâncă mai repede decât carnea. Rețeta este simplă
Coaceți cartofii o oră, până când sunt fragezi și aurii. Înainte de a-i servi pe masă, amestecați cartofii pentru a-i acoperi din nou cu sosul. Se servesc fierbinți. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News