Suleyman Magnificul: Hurrem se pare că se întoarce la filmări
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
hurrem
hurrem

Meryem Uzerli, actrița care interpretează rolul sultanei Hurrem din serialul "Suleyman Magnificul", se pare că ar dori să se întoarcă pe platourile de filmare, după ce a acuzat o oboseală din cauza muncii excesive.

Meryem Uzerli se pare că a  început tratativele de pace cu producatorii lui “Suleyman Magnificul”. Aflată  pe un pat de spital din Germania, actrița, care a fost diagnosticată acum aproape o luna cu sindromul oboselii cronice, încearcă să cadă la pace cu producatorii serialului „Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii”.Deși a declarat că nu ar mai dori să continue filmările la serial, actrița se pare că este dispusă să revină pe platourile de filmare.

„Întâi de toate, aș vrea să le multumesc producatorilor lui «Suleyman Magnificul» și întregii echipe pentru acest serial minunat. În perioada în care am lucrat pentru acest film, am căpătat o mulțime de prieteni adevarati–Dumnezeu să-i binecuvanteze”, a scris actrita din spital. „Ma simt din ce în ce mai bine, dar înca nu mi-am revenit complet. Am nevoie de toata dragostea voastra”, a adaugat Meryem, subliniind că este mai mult decât recunoscatoare pentru șansa de a fi aparut în „Suleyman Magnificul”.

 Chiar dacă producătorii se gândeau la o înlocuire a actriței, aceștia vor încerca să-i accepte și condițiile impuse de ea. Potrivit speculațiilor din presă, supărarea  actriței ar fi fost de natura financiară, aceasta câștigând pentru un episod doar 12.500 de euro, în comparație cu onorariul "Sultanului" care se ridică la 25.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel