SUA resping acuzaţiile Venezuelei despre un presupus "complot" împotriva preşedintelui Maduro
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres
Diplomația americană a respins sâmbătă acuzațiile Venezuelei, pe care le-a calificat drept "categoric false", cu privire la "implicarea" Statelor Unite într-un "complot" ce vizează "răsturnarea" de la putere a președintelui Nicolas Maduro.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat a indicat sâmbătă seara că a fost informat despre "arestarea" de către Caracas a unui "militar american" şi s-a referit la "informaţii neconfirmate despre detenţia altor doi cetăţeni americani".

Potrivit guvernului venezuelean, aceşti trei americani au fost arestaţi împreună cu doi spanioli şi un ceh, toţi acuzaţi că ar avea legătură cu un presupus complot vizând "destabilizarea" acestei ţări latino-americane.

Ministrul venezuelan de interne a vorbit despre un presupus plan menit să "genereze violenţă" şi "destabilizeze" ţara

Ministrul venezuelan de interne, Diosdado Cabello, a vorbit în timpul unei conferinţe de presă despre un presupus plan menit să "genereze violenţă" şi "destabilizeze" ţara.

Potrivit acestuia, preşedintele Nicolas Maduro, a cărui realegere pe 28 iulie este contestată de opoziţie şi o parte din comunitatea internaţională, a fost ţinta acestui presupus plan, alături de alţi responsabili ai executivului, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel