SUA, carantină totală! Ilan Laufer, apel la Guvernul României: Ritmul actual ne duce în "groapă" pe toţi
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Ilan Laufer / Foto Facebook
Ilan Laufer / Foto Facebook
Ilan Laufer, copreşedintele PSL, a anunţat că SUA ar putea intra în carantină totală şi a făcut un apel la Guvernul României pentru o reacţie pe măsură. Acesta a afirmat că "ritmul actual ne duce în groapă pe toţi". 

"BREAKING NEWS: Președintele Donald Trump va anunța intrarea SUA în carantină totală în următoarele 48 ore!? Urmează România!?

Am discutat acum câteva minute cu un jurnalist american foarte cunoscut care mi-a spus că sunt șanse foarte mari ca Statele Unite ale Americii să între în carantină totală pentru o perioda de 2 săptămâni, fapt nemaintamplat în istoria Statelor Unite ale Americii și că anunțul ar putea fi făcut în următoarele 48 de ore.", a scris Laufer pe Facebook. 

Apel la Guvern 

"Domnule Premier Orban, dacă această măsură va fi adoptată de SUA, există cumva șanse foarte mari să se aplice și în cazul României?

Din păcate pentru noi toți, Guvernul României întârzie să vină cu măsuri concrete pentru a diminua efectele negative asupra economiei românești și mai ales a IMM-urilor. Peste un milion de oameni ar putea rămâne șomeri în perioada imediat următoare!

Domnule Premier Orban, acționați URGENT, ritmul actual ne duce în "groapă" pe toți!", a mai scris copreşedintele PSL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel