România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 13 oct, 10:08
STUDIU, efectele pandemiei COVID-19. 61% dintre români CHELTUIESC mai mulţi bani pe cumpărăturile ONLINE
Potrivit unui studiu, 61% dintre români cheltuiesc mai mulți bani pe cumpărăturile online, ca urmare a pandemiei de coronavirus.

În prezent, 61% dintre români investesc mai mulți bani în cumpărăturile online, decât în cele offline, ca o consecinţă a pandemiei, arată un studiu realizat de motorul de căutare GLAMI.ro.

33% dintre respondenţi au răspuns că alocă mai mulţi bani comenzilor online în zilele noastre, deoarece găsesc preţuri mai mici online; în plus, 30% dintre români apreciază reducerile online, pe care le pot accesa mai uşor, în timp ce respectă măsurile de distanţare socială. Ceea ce este interesant, 23% au descoperit, în timpul carantinei, că shopping-ul online este mai ușor și confortabil, în timp ce 29% deja cumpărau online. Totodată, 3% dintre clienți nu au avut timp să cumpere din magazine fizice, dar 10% nu au mers, deoarece le este frică de COVID-19.

"La începutul pandemiei, am înregistrat o scădere a comenzilor în toate categoriile după care trendul s-a inversat foarte repede și a crescut peste cifrele precedente apariției coronavirusului.", susțin autorii studiului.

În prezent, se pare că majoritatea clienților cumpără la fel ca înainte de pandemie și nu intenționează să economisească. 18% încearcă să economisească și doar o mică parte din clienți evită cumpărăturile și nici măcar nu merg la magazine.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro