Data publicării:

Stenogramele de la discuția dintre Antonescu și Băsescu de marți seara

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Categorie: Politica
WhatsApp
basescu
basescu

Întâlnirea de la Parlament, de marți seara, dintre Traian Băsescu și liderii USL nu a fost atât de cordială pe cât au lăsat aceștia să se ânțeleagă. Președintele Senatului, Crin Antonescu și Traian Băsescu au avut un schimb dur de replici referitor la presiunile asupra Justiției, scrie rtv.net.

"Încetaţi presiunile asupra Justiţiei, prin Mona Pivniceru şi Dan Voiculescu! Ne afectează pe Mecanismul de Cooperare şi Verificare pe Justiţie la Bruxelles. În joc e soarta României! În joc e aderarea acestei ţări la Schengen!", i-ar fi spus Traian Băsescu lui Crin Antonescu.

 În replică, preşedintele Senatului i-a spus şefului statului că nu este implicat în jocurile politice la care ar fi făcut trimitere Băsescu.

 "N-avem ce discuta pe acest subiect. Eu, Crin Antonescu, nu am nicio legătură cu Justiţia! Nu mă priveşte!", ar fi afirmat liderul liberal.

 Potrivit România TV, în timpul discuţiei cu Crin Antonescu, preşedintele a amintit de situaţia tensionată şi blocajul din CSM, de impasul în care s-a ajuns în numirea Procurorului General şi Procurorului Şef DNA, de presiunile care se fac asupra Justiţiei şi de campaniile de decredibilizare a Justiţiei şi a instituţiilor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel