Stelian Tănase, atac la Dacian Cioloș. Klaus Iohannis să facă anunțul
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Stelian Tănase
Stelian Tănase
Stelian Tănase scrie un mesaj dur, pe blogul său , la adresa premierului Dacian Cioloș după declarațiile de luni. 

Stelian Tănase susține că apariția de luni a premierului a fost una dintre cele mai slabe. 

"După Club Colectiv s-a înlocuit aroganța, suficiența și minciunile lui Ponta cu tertipurile acestui personaj. 'E Cioloș premier!? Chiar exercită funcția de premier!?' m-am intrebat. Parcă recita o lecție și uitase niște pagini. Cine-l păpușerește!? Cine e de fapt la butoane!? Scuzați de întrebare. Ieri a părut depășit, îngrijorat să nu îl supere pe dl diriginte", a scris Stelian Tănase. 

El adaugă că Dacian Cioloș a părut ca "un elev scos la tablă și prins cu temele nefăcute. Propoziții neterminate, bîlbiieli, formule în coadă de pește. Cioloș a făcut un efort vizibil de a fugi de răspunderi. A aruncat pisica peste gard la vecini. Pe scurt, degeaba s-a întâlnit informal, cum a zis, cu liderii partidelor. A descoperit după o zi de consultări că nu e treaba lui. Îi spun că nu era cazul să-și piardă atîta vreme – un expert i-ar fi spus intr-un minut acest lucru și economisea timp prețios. Și cu aceste consultări, și fără ele, tot aia!". 

Concluzia lui Stelian Tănase este că "nu avem prim-ministru, ci un surogat. Klaus Iohannis poate să dea liniștit un anunț– 'se caută prim-ministru!' și să scoată postul la concurs". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel