Stejărel Olaru, numit secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
Stejarel-Olaru
Stejarel-Olaru

Stejărel Olaru a fost numit secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe, iar Gheorghe Hogea,  desemnat ca secretar de stat la Departamentul pentru Relaţia cu Parlamentul. Decizia a fost semnată de premierul Victor Ponta, cei doi demnitari  fiind propuşi din partea PNL.

Stejărel Olaru a fost director executiv al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului (2006), dar și consilier de stat pentru problemele de securitate naţională, fiind totodată membru al Comunităţii Naţionale de Informaţii, părăsind această funcţie în 2008.în cadrul Cancelariei primului-ministru Călin Popescu-Tăriceanu.

Stejărel Olaru este doctor în ştiinţe militare şi informaţii. A absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universităţii Bucureşti şi a urmat studii postuniversitare în domeniul ştiinţelor politice.

 Gheorghe Hogea a fost deputat de Caraş-Severin în legislatura 2008-2012. El a făcut parte din grupul parlamentar PDL până în aprilie 2012, când a trecut la PNL. Hogea a devenit deputat PDL la câteva săptămâni după ce Sorin Frunzăverde a demisionat din PDL şi s-a înscris în PNL, la sfârşitul lui martie 2012.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel