Ștefan Bănică a râs de Loredana Groza, Răzvan și Dani. Nu a scăpat nici Liviu Vârciu
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Ștefan Bănică a glumit pe seama colegilor săi.

Atunci când Ștefan Bănică a intrat pe scenă, Delia și Loredana Groza s-au purtat ca niște fane înfocate, strigând la el și făcându-i galerie.

„Doamne, Doamne! Când mă uit așa câtă lume bună lipsește în seara asta de aici! (...) Sunt invitate atâtea personalități și uite, ne trezim în sală cu rezervele”, a spus Ștefan Bănică, stârnind hohote de râs.

Prima luată la roast a fost Loredana Groza, căreia i-a lăudat frumusețea și vârsta, și apoi a trecut la Florin Ristei. „Fiecare dintre voi a construit acest brand, cărămidă cu cărămidă. Uite, de pildă, Ristei. El e o cărămidă. La început părea așa ca un fir de nisip, apoi ca o pietricică de asta în pantof, iar acum uite, e ditamai bolovanul. Apropo de cărămizi, Mirela Vaida știe ce zic”, a zis Ștefan Bănică, stârnind din nou hohote de râs.

Ștefan Bănică le-a spus colegilor lui că nu el este prezentatorul, deși el e cel care a deschis seara. Juratul X Factor a mărturisit că nu știe cine sunt prezentatorii, dar știa că nu sunt Răzvan și Dani pentru că ei au cerut prea mult.

„Vârciu și Ștefănescu nici nu au vrut să audă de negocieri pentru că nu le-a făcut absolut nimeni nicio ofertă”, a mai spus acesta.

Ștefan Bănică nu a trecut ușor peste capitolul prezentatori, revenind la Răzvan și Dani. „Fac matinal de atâta amar de vreme încât meseria lor ar putea fi considerată cea mai veche din lume”, a mai zis Ștefan Bănică.

Petrecerea continuă și pe 1 decembrie

Pe 1 decembrie, comedia face istorie la Antena 1, iar Şerban Copoţ şi Dan Badea spun „România, Râzi cu RoaST!”. Personaje istorice din toate timpurile, al căror nume a rămas prezent în mintea tuturor românilor, îşi vor face apariţia pe scena show-ului, iar dezvăluirile lor vor face deliciul publicului. Regina Maria, Mitza Biciclista, Nicolae Ceauşescu, Ion Creangă, George Enescu sau chiar Burebista se vor prezenta în faţa celor trei juraţi iUmor, Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac cu momente savuroase, într-o ediţie specială de roast, difuzată de ziua României, de la ora 16:00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel