Data publicării:

Steaua înfrângere umilitoare cu Gaz Metan Mediaş. Becali: Mi-a distrus echipa!

Autor: DCNews Team | Categorie: Arhiva
WhatsApp
steaua distrusa la medias
steaua distrusa la medias

Trupa lui Levi arată dezolant înaintea duelului cu Schalke din grupele Europa League şi a făcut un meci dezastruos în deplasare la Gaz Metan Mediaş. Ardelenii s-au impus cu 3-0 după o prestaţie de excepţie a lui Bud.

Autorul unei duble în faţa Stelei, atacantul Cristi Bud nu consideră o umilinţă rezultatul de 3-0 şi le transmite roş-albaştrilor că în faţa lui Schalke soarta meciului le poate fi favorabilă.

"Mă bucur foarte mult pentru revenirea mea, dra mi-am făcut doar datoria de atacant. De asta am venit aici, să ajut la obţinerea unui loc cât mai bun. Steaua cu Schalke? Niciun meci nu seamănă, aşa că le doresc baftă în cupele europene, aşa cum le doresc şi celorlalte echipe. Nu consider că am umilit Steaua, ci doar mi-am făcut datoria. Sper ca noi să o ţinem pe aceeaşi linie şi sper ca CFR Cluj să îmi oprească un tricou de campion la finalul sezonului", a declarat Bud.

Gigi Becali nu a avut prea multe comentarii de făcut la finalul meciului pierdut de roş-albaştri cu 3-0.

" Nu ai ce să faci, la 3-0 nu mai poţi să zici nimic. Eu spuneam dinaintea acestui joc faptul că dacă vrei să câştigi, trebuie ca fundaşii centrali să fie tot timpul în jumătatea adversă şi să dea multe centrări. Martinovic a făcut penalty, iar eu i-am mai făcut şi contract pe 3 ani. Mi-a distrus echipa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel