UPDATE - STB: Circulaţia tramvaielor liniei 41 este blocată pe Şoseaua Virtuţii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Circulaţia tramvaielor liniei 41 a fost deblocată pe Şoseaua Virtuţii.

UPDATE ORA 18.50: Circulaţia tramvaielor liniei 41 a fost reluată după 34 de minute de blocaj, pe Şoseaua Virtuţii, din cauza defecţiunii unui tramvai, a anunţat, joi seara, Societatea de Transport Bucureşti (STB). 'Linia 41 funcţionează normal pe Şos. Virtuţii. Blocare: 34 de minute', a scris STB pe propria pagină de Twitter.

Circulaţia tramvaielor de pe linia 41 a fost blocată joi seara pe Şoseaua Virtuţii, pe sensul spre Ghencea, din cauza defecţiunii unui tramvai. Potrivit companiei de transport public, pentru remedierea situaţiei a fost trimisă la faţa locului o echipă de intervenţie, iar temporar a fost înfiinţată o linie navetă de autobuz pentru preluarea fluxului de călători.

------

Circulaţie tramvaielor de pe linia 41 este blocată la această oră pe Şoseaua Virtuţii, pe sensul spre Ghencea, din cauza defecţiunii unui tramvai, a anunţat, joi, pe Twitter, Societatea de Transport Bucureşti (STB).

Potrivit companiei de transport public, pentru remedierea situaţiei a fost trimisă la faţa locului o echipă de intervenţie.

'Linia 41 - blocată pe Şos. Virtuţii, la Pod Ciurel, pe sensul spre Ghencea. Cauza: defecţiune tramvai. A fost trimisă echipa de intervenţie. Pentru preluarea fluxului de călători s-a înfiinţat o linie navetă de autobuze', au scris reprezentanţii STB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel