Starul FCSB-ului, așteptat să se dueleze cu Messi în MLS. Moment de răscruce pentru Compagno
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Situația lui Andrea Compagno la FCSB pare a fi într-un moment de răscruce, iar presa internațională sugerează o posibilă mutare a vârfului italian către Major League Soccer (MLS).

FCSB l-a adus pe italian în vara anului 2022, achitând suma de 1.5 milioane de euro pentru transferul său de la FC U Craiova 1948. De atunci, Compagno a înregistrat 20 de goluri în 54 de apariții, în echipamentul roș-albastru.

Cu toate acestea, performanțele sale în acest sezon au fost sub așteptări. Atacantul a reușit să marcheze doar de 4 ori, ceea ce a dus la scăderea șanselor sale de a fi titular în echipă, în special înainte de pauza de iarnă.

Din aceste motive, finanțatorul clubului a decis să-l includă pe Compagno pe lista de transferuri. Presa din Statele Unite scrie că acesta este dorit de New York City FC, o echipă din Major League Soccer, unde a activat și Alexandru Mitriță.

Recent, Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că nu ar fi dispus să-l lase pe Compagno să plece pentru mai puțin de 2.5 milioane de euro. Astfel, rămâne de văzut cât de dispusă va fi echipa americană să ofere pentru transfer.

În cazul concretizării acestui transfer, Andrea Compagno ar deveni adversarul lui Lionel Messi, starul care activează în prezent la Inter Miami.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel