Data publicării:

Spitalul Municipal din Hunedoara, modernizat cu bani europeni. „În câțiva ani, ţara noastră va putea să se compare cu oricare stat din UE”, susține ministrul Rafila

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Ambulatoriul Integrat al Spitalului Municipal ”Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara, modernizat cu fonduri europene, în valoare de 2,3 milioane de euro, a fost inaugurat vineri.  

”Mă bucur că, în sfârşit, medicii din acest judeţ au la dispoziţie cele mai moderne instrumente pentru diagnosticul pacienţilor. Dincolo de orice orientare politică, este important ca aceia care au responsabilitatea pentru comunităţile lor să înţeleagă că asigurarea serviciilor de sănătate este esenţială. Noi lucrăm la Ministerul Sănătăţii, în mod susţinut, pentru acest lucru. Am o echipă care cred că a pus în practică cele mai mari proiecte din istoria României în ceea ce priveşte investiţiile din domeniul Sănătăţii şi cred că, în decurs de câţiva ani, ţara noastră poate să se compare cu oricare altă ţară din Uniunea Europeană din punct de vedere al dezvoltării infrastructurii de sănătate şi a dotării”, a afirmatministrul Sănătății, Alexandru Rafila, la unaugurare.

La investiţia de 2,3 milioane de euro, din fonduri europene, s-au adaugat aproximativ 900.000 de euro pentru achiziţionarea unui computer-tomograf şi 1 milion de euro, fonduri alocate din bugetul Ministerului Sănătății, pentru achiziţionarea unui echipament RMN.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel