Data actualizării:
Data publicării:

Spectacol total în Benfica - Brugge. Gol fabulos marcat de Bjorn Meijer: Que golazo - Video

Autor: Andrei Itu | Categorie: Sport
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
Benfica Lisabona s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după ce a surclasat-o pe FC Bruges cu scorul de 5-1, marţi seara, pe Estadio da Luz, în manşa secundă a optimilor de finală.

Vulturii, care veneau după o victorie cu 2-0 în Belgia, s-au impus prin golurile marcate de Rafa Silva (38), Goncalo Ramos (45+2, 57), Joao Mario (71 - penalty) şi David Neres (77), respectiv Bjorn Meijer (87).


Benfica a făcut spectacol, condusă de tripleta Joao Mario - Rafa Silva - Goncalo Ramos, chiar dacă s-a desprins în finalul primei reprize, când a marcat de două ori. Echipa antrenată de germanul Roger Schmidt a mai înscris de trei ori după pauză, în timp ce fundaşul Meijer a salvat onoarea campioanei Belgiei.

În minutul 87, Bjorn Meijer a șutat din prima, puțin în interiorul careului, iar mingea s-a dus direct la vinclu. Reușita s-a viralizat extrem de rapid pe rețelele de socializare.

VIDEO

Youtube video image

”Que golazo”, au scris cei de la UEFA Champions League, pe Twitter. ”Un gol de consolare. Din păcate, Brugge nu a avut nicio șansă”, este un alt comentariu de pe social media.



Benfica, care a confirmat astfel sezonul bun, în care a câştigat o grupă cu PSG şi Juventus, va juca în sferturi pentru al doilea sezon consecutiv. În stagiunea precedentă, lusitanii au trecut în optimi de Ajax, dar au fost eliminaţi apoi de Liverpool, viitoarea finalistă.

FC Bruges rămâne cu performanţa de a fi atins în premieră optimile de finală în zece participări în Champions League.

Pe Estadio da Luz au evoluat echipele:


Benfica: Vlachodimos - Bah (Gilberto Junior, 63), Antonio Silva (Lucas Verissimo, 88), Otamendi (căpitan; Rafael Rodrigues, 74), Grimaldo - Chiquinho (David Neres, 63), Florentino - Joao Mario (Goncalves Neves, 74), Aursnes, Rafa Silva - Goncalo Ramos. Antrenor: Roger Schmidt.


FC Bruges: Mignolet - Clinton Mata (Odoi, 63), Mechele, Abakar Sylla - Casper Nielsen, Vanaken (căpitan; Rits, 74), Buchanan, Sowah (Nusa, 75), Meijer - Iaremciuk (Jutlga, 62), Noa Lang (Onyedika, 46). Antrenor: Scott Parker.

Arbitru: Halil Umut Meler (Turcia).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel