Spală vasele murdare de aluat în 10 minute. Doar unele gospodine cunosc un truc eficient
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Spală vasele murdare de aluat în 10 minute. Doar unele gospodine cunosc un truc eficient. Sursa foto: freepik.com
Spală vasele murdare de aluat în 10 minute. Doar unele gospodine cunosc un truc eficient. Sursa foto: freepik.com
Uneori este foarte dificil să speli vasele murdare de unele alimente. Probabil, că ai încercat să speli tava murdară de aluat cât mai repede, dar nu ai avut un rezultat bun.

Se pare că procesul de spălare poate să nu fie atât de dificil dacă cunoști unele trucuri dovedite și eficiente. Pentru a spăla cât mai repede vasele de aluat, este necesar să le umpli cu apă caldă și să le lași așa pentru un timp. Când resturile uscate de aluat devin umede și nu se mai lipesc de suprafața vasului, pot fi îndepărtate rapid cu un burete.

Nu lăsa niciodată vasele murdare în chiuvetă peste noapte! Iată explicația

Sucitoarele, lingurile și alte ustensile de bucătărie, care au fost  contaminate cu aluat, trebuie înmuiate în apă caldă pentru 30 de minute. Totuși, poți face asta în doar 10 minute. Totul depinde de gradul de murdărie al vaselor. Dacă ai făcut aluatul ieri și speli vasele a doua zi, vei avea nevoie de 10 minute.

Există o metodă este foarte simplă, eficientă și care nu necesită mult timp. Prin urmare, orice vas murdar de aluat poate fi curățat ușor, chiar și a doua zi. 

Spune adio cearșafurilor șifonate: toarnă o lingură dintr-un produs în mașina de spălat 

Gospodinele cu experiență folosesc mai întâi un cuțit cu care îndepărtează aluatul rămas uscat, apoi iau un burete. Așa nu mai au probleme la spălarea vaselor.

Dacă folosești imediat un burete, după ce aluatul s-a înmuiat, acesta se va murdări și nu vei mai maui putea curățat perfect vasele.

Folosește fierul de călcat pentru a-ți parfuma hainele. Trucul gospodinelor istețe

Prosoapele murdare de aluat pot fi puse într-un vas cu apă rece. Lăsați-le în ap rece circa 20 de minute. Apoi, scoate prosoapele și folosește un burete pentru a curăța zona contaminată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel