Soția lui Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Putin, filmată în timp ce sparge farfurii în vacanță, în Grecia - Video
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Soția lui Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Putin, filmată în timp ce sparge farfurii în vacanță, în Grecia / Foto: Captură video Mirror
Soția lui Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Putin, filmată în timp ce sparge farfurii în vacanță, în Grecia / Foto: Captură video Mirror
Soția lui Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Putin a postat un videoclip în care spărgea farfurii în Grecia, acolo unde se află în vacanță.

Fostul model rus, Maxim Tatiana Navka, soția lui Dmitri Peskov, unul dintre cei mai buni consilieri ai lui Vladimir Putin, a fost în vacanță în Turcia, dar și în Grecia în ultimele zile, postând pe Instagram fotografii și filmări, scrie Mirror.

Ea a fost filmată în timp ce spărgea farfurii în timpul vacanței din Grecia, o țară NATO, totul în contextul în care țările membre ale alianței militare interguvernamentale au sprijinit Ucraina în timpul invaziei sângeroase a Rusiei.

Fosta patinatoare olimpică, Tatiana Navka, în vârstă de 47 de ani, născută în Ucraina sovietică, este căsătorită cu Dmitri Peskov, în vârstă de 54 de ani, purtătorul de cuvânt al lui Putin și, de asemenea, șef adjunct al administrației sale de la Kremlin. Ea a postat pe Instagram detalii despre vacanțele sale, în timp ce s-a mutat în ultimele zile din orașul antic Efes din Turcia într-o stațiune din Grecia. Acest lucru se întâmplă în ciuda faptului că site-ul de socializare a fost interzis și considerat "extremist" în Rusia, într-o represiune media supravegheată de soțul ei.

Val de critici din partea rușilor și ucrainenilor

Postările Tatianei Navka au atras atât criticile rușilor, cât și ale ucrainenilor, care au condamnat-o pentru manifestările ei ostentative, în timp ce civili, inclusiv copii, sunt uciși în războiul lui Putin.

"Soția unui funcționar public de top al țărilor în luptă ar trebui să se comporte mai modest. Poziția ei nu implică asta? Este aproape prima doamnă a țării", a scris un internaut.

Alte comentarii furioase au întrebat cum a primit o viză pentru o țară din UE, unul întrebându-se: "Cum i s-a permis să intre în Grecia?"

Un altul a întrebat: "Soțul tău filmează?"

Un alt internaut a scris: "De ce nu ești în Crimeea?", întrebarea sa venind în contextul în care peninsula, anexată de Putin din Ucraina, a fost bombardată aprig de forțele de la Kiev în ultimele zile.

Un alt comentariu spunea: "Cred că este absolut nepotrivit ca secretarul de presă al președintelui și soția sa să petreacă în aceste vremuri dificile. Și-au pierdut complet rușinea și de cele mai multe ori arată exact cum își "iubesc" patria și oamenii lor"

Utilizatorul Karina Margary, unul dintre cei 1,2 milioane de urmăritori ai soției lui Peskov, a condamnat-o cu furie pentru faptul că aceasta petrece în timp ce militarii mor în război.

"Nu doar băieții ucraineni mor în Ucraina, ci și bărbați ruși mor, și sunt capturați. Doar pentru un minut, imaginează-ți cum s-ar simți mama unui tip decedat când ți-ar vedea videoclipul. Fiul ei face Dumnezeu știe ce într-o țară suverană (Ucraina n.r.), și aici vedem că instituția Rusiei se prăbușește, pentru că vor și se distrează. Întreabă-o pe această mamă, ce părere are? Distrați-vă, dar ștergeți această postare. Este nepotrivit cât timp războiul continuă și nu este clar când se va termina totul", a scris aceasta.

Peskov o însoțea?



Unii au sugerat că Tatiana Navka ar fi fost în stare de ebrietate atunci când spărgea veselă farfurii în Grecia. Anterior, ea a postat din Turcia - tot o țară NATO, care furnizează drone Ucrainei. Fostul model îmbrăcase o rochie de plajă transparentă.

Un comentator rus s-a plâns: "În momentul operațiunii speciale, călătoriți în țara care oferă sprijin militar inamicului său. Ce este in neregula cu tine?!"

Nu este clar dacă Peskov, unul dintre cei mai puternici bărbați ai Rusiei, a fost cu ea în Turcia, unde a fost cândva diplomat. El este sancționat în Grecia, care face parte din UE, așa cum este și în Marea Britanie și SUA. Majoritatea rușilor nu pot zbura în străinătate din cauza sancțiunilor, a restricțiilor vizelor și a restricțiilor de zbor ale companiilor aeriene ruse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel