Soția lui Pepe, ordin de protecție împotriva artistului. Simona Voicescu: Ne lipsește cu desăvârșire!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Soția lui Pepe a cerut în instanță un ordin de protecție împotriva artistului. Cererea sa va fi examinată astăzi la ora 14:00 la Judecătoria Sectorului 2.

Simona Voicescu, președintele Asociației Necuvinte, a explicat cât de mult sunt protejate victimele violenței prin intermediul acestor ordine de protecție.

"Sunt două ordine de protecție, sunt două instrumente. Există ordinul de protecție provizoriu emis de către polițiști valabil 5 zile și un ordin de protecție, o hotărâre judecătorească emisă de o instanță. Ele protejează în condițiile în care ele au fost gândite ca instrumente în timpul cărora să meargă mai departe dosare de custodie, divorț, partaj sau dosare penale.

Ce ne lipsește cu desăvârșire în acest moment este un sistem de monitorizare a încălcării ordinelor de protecție. Aici suntem restanți cu ani de zile. Statul este obligat să monitorizeze prin sisteme electronice anumite categorii de persoane, inclusiv agresorii domestici. Statisticile europene spun că una din patru femei ajunge să fie victima violenței în familie. În România, sunt undeva 40.000 de plângeri penale în acest sens. 40.000 sună mult, dar de fapt sunt o picătură într-un ocean.", a declarat Simona Voicescu în direct la RealitateaPlus.

VEZI ȘI: BOMBĂ în cazul divorțului lui Pepe. Raluca Pastramă, BĂTUTĂ în fața fetițelor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel