Sos de brânză cu usturoi și parmezan, rețeta. Cum se prepară
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 08 mai 2020, 06:00
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ
Sosul de brânză cu usturoi și parmezan este absolut delicios și nu este complicat de preparat. Iată rețeta.

Ingrediente

- 4 linguri unt

- 3 căţei usturoi, tocat

- 240gr cremă de brânză 

- o cană lapte

240 gr parmezan ras

- ½ linguriţă piper 

- un praf sare

Vezi și: Cum a apărut cheeseburgerul. Greșeala ascunsă de un puști de 16 ani

Cum se prepară

Sos de brânză cu usturoi și parmezan, rețeta. Topiţi untul într-o cratiţă medie. Adăugaţi usturoiul şi gătiţi timp de 2 minute. Adăugaţi crema de brânză, amestecând pâna la omogenizare. Adăugaţi laptele puţin cate puţin, potrivit restaurantedelux.ro.

Sos de brânză cu usturoi și parmezan, rețeta. Incorporaţi parmezanul şi piperul. Condimentaţi cu sare. Mai gătiţi câteva minute până începe să se îngroaşe. Serviţi după preferinţă. 

Vezi și: Cum îți faci singur delicioasele McNuggets, acasă. Rețeta savuroasă explicată pas cu pas

Peşte copt în pâine, rețeta. Nu ai gustat niciodată ceva mai bun!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?