Sorin Roșca Stănescu îl dă în judecată pe Traian Băsescu: Minte!
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Fostul președinte Traian Băsescu a declarat că Sorin Roșca Stănescu l-a sunat în 2005 pentru a-l amenința.

"Traian Băsescu minte, îl dau în judecată", a fost reacția lui Sorin Roșca Stănescu, transmisă la Antena 3, în emisiunea "100 de minute".

Sorin Roșca Stănescu a explicat că, într-adevăr, l-a sunat pe Traian Băsescu pentru a-i spune că știe că a dat telefoane în ceea ce privește reținerea prelungită a lui Dinu Patriciu și i-a transmis să înceteze, precizându-i că nu-i va mai răspunde la telefon: "I-am spus că a pocedat incorect, că știu că el a dat ordine cu privire la Dinu Patriciu. La mine acasă mai erau alte persoane, printre care și doi miniștri, iar alături de el era premierul de atunci, Călin Popescu Tăriceanu. Convorbirea a durat aproximativ 11 minute. Eu cred că trece printr-un moment mai greu și caută scandal, vrea să mute discuția, pentru că s-a dovedit a fi un pisicuț" când a spus că nu candidează la Primăria Municipiului București din cauza dosarului Cășuneanu.

"Dacă aș fi procedat așa în 2005, să-l ameninț și să-l șantajez pe președintele României, ar fi fost un lucru foarte grav", a mai spus Sorin Roșca Stănescu, în emisiunea Alessandrei Stoicescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel