Sorin Cîmpeanu, propunere pentru mediul universitar: Studenții nevaccinați, în combinezoane de protecție la cursuri și laboratoare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Captură video RealitateaPlus
Captură video RealitateaPlus
Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a vorbit despre revenirea fizică a studenților la cursuri.

"Nu putem avea o hotărâre generală în sistemul de învățământ universitar pentru că universitățile beneficiază de autonomie universitară, însă sunt universități care se gândesc pentru reluarea cursurilor din toamnă, la orele de laborator, de lucrări practice, de proiect, să existe prezența fizică. Se ia în calcul prezența studenților vaccinați cu respectarea normelor de protecție sanitară. Se ia în considerare și accesul studenților nevaccinați, să nu îngrădească accesul de niciun fel, cu condiția ca studenții nevaccinați să aibă o măsură de protecție suplimentară și anume purtarea unor combinezoane de protecție pe toată durata procesului didactic.

Mi se pare o idee bună. Deci, nu obligăm pe nimeni să se vaccineze, însă, avem datoria să îi protejăm pe cei care au făcut tot ce a depins de ei pentru a opri răspândirea virusului.", a declarat Sorin Cîmpeanu, în cadrul emisiunii "100%" de la RealitateaPlus, moderată de Laurențiu Botin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel